Új lelőhelyet, ott pedig pár Pajtást, az egyikben pedig egy számomra eddig ismeretlen érdekességet fedeztem fel. Ez a kis képregényféleség azért különleges, mert egy elbeszéléskötetet reklámoz, amelynek az írója Szinetár György (Szinetár Miklós nagybátyja). A rajzoló neve nincs feltüntetve, a vonások nekem leginkább Szitás Györgyre juttatják eszembe, de korántsem vagyok ebben biztos. A szép állapotban megkímélt számban egyébként Zórád Ernőnek (Orvvadászok) és Friedrich Gábornak (Százegy nap a tengeren) című képregényeiből található egy-egy oldal (1964/27-28. dupla szám).

Jobbagybrigaderos_Pajtas1964-28.jpg

Szerző: Bayer Antal  2013.12.01. 11:44 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepregenymuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr445669834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rochi Ernő 2013.12.01. 16:27:07

Nem Szitás György a rajzoló, hanem Friedrich Gábor. Egyébként a Színes Képregénymúzeum Friedrich kötetében, mintha szerepelt volna ez a kis szösszenet. De lehet, hogy tévedek.
süti beállítások módosítása