Valamikor régen képregényekkel népszerűsítették a filmeket, erre mutattunk is nemrég példát a Fülesből. A következő pedig az akkori egyetlen, állami filmforgalmazónak, a MOKÉP-nak a saját kiadványából van. 1980 elején mutatták be Szász Péter utolsó, Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét? című filmjét, a főbb szerepekben Pécsi Ildikóval, Avar Istvánnal, Bodrogi Gyulával és Hegedűs D. Gézával, ehhez kapcsolódóan készíttették el Zórád Ernővel képregényes formában a film elejét, valamint néhány különálló kockát, kiragadott jelenetet. És még pályázatot is hirdettek, két főre szóló 5 napos pihenés volt a főnyeremény, Visegrádon.

A szkennelt képek Szakács György digitális képregényarchívumából, a bibliográfiai adatok Kiss Ferenc készülő képregénybibliográfiájából származnak.

Zorad_HogyanFelejtsuk1.jpg

Zorad_HogyanFelejtsuk2.jpg

Zorad_HogyanFelejtsuk3.jpg

Zorad_HogyanFelejtsuk4.jpg

Szerző: Bayer Antal  2012.11.12. 09:55 1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepregenymuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr644902960

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.12. 13:12:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása