Zórád Ernőnek ez a rövid munkája a Pajtás 1965/28. és 33. száma között jelent meg, három folytatásban. A képek Szakács György digitális képregényarchívumából, az adatok Kiss Ferenc készülő képregénybibliográfiájából származnak.

Megjegyzés: az eredeti rajzok fekete-fehérek voltak, a színt az újság adta hozzá (azt nem tudom, hogy a Pajtás mennyire tudatosan variálta a barna árnyalatait, vagy csak így sikerült az adott héten a nyomdának). Elgondolkodtam rajta, hogy a retusálásnál visszaállítsam-e szürkére a képeket, de keresgélés közben rátaláltam két eredeti képsorra a Vaterán, és rájöttem, hogy ezt a minőséget képtelenség visszaadni. Úgyhogy inkább alatta mellékeltem, hogy lehessen látni, hogy néznek ki a rajzok a valóságban.

ChiNao1-2_eredeti.jpg

Szerző: Bayer Antal  2012.09.14. 08:46 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepregenymuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr124776374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása